Nieuwe website camper.nl live!

Nieuwe website camper.nl live!

Door Maike Lenders op 19 mei 2021

Vandaag is de nieuwe website van camper.nl live gegaan. Een toegankelijke en volledige campermodule zonder verborgen prijzen die erg eenvoudig te gebruiken is.  Na het opgeven van je land van bestemming, ophaal- en inleverlocatie, gewenste reisdata en aantal personen rollen de eerste prijzen al in enkele seconden uit de engine. Door middel van de verschillende filters kun je je reiswensen volledig afstemmen op jouw voorkeur. Slaap je bijvoorbeeld liever in een groot bed, dan kun je dit selecteren in de filters. Reis je graag onbezorgd en zonder eigen risico, ook dit kun je aangeven. Wil je het liefste in een luxe camper reizen, vink dit dan in de filters aan.

De website heeft nog meer nieuwe, unieke functies om het nog eenvoudiger te maken om jouw perfecte camperdeal te vinden. Een van de nieuwe functies is het tonen van alternatieve locaties en reisdata. Voor je gekozen reisdata en locaties kun je per campertype de alternatieve locaties en reisdata weergeven. Deze locaties zijn ophaal/inleverlocaties die geografisch gezien redelijk in de buurt van het opgevraagde liggen. Zo zie je erg snel of een dag later je reis starten of vanaf Calgary in plaats vanaf Vancouver voordeliger is. Op deze manier vind je dus altijd de beste deal die aansluit bij jouw wensen!

Daarnaast is er een waanzinnige vergelijkoptie geïntroduceerd om duidelijk de verschillen tussen 2 of meerdere campertypes en verhuurders te tonen. Het aanbod aan campertypes en verhuurders van camper.nl is zo ruim dat het soms lastig te achterhalen is waar het verschil nu daadwerkelijk in zit. Met de vergelijkfunctie kom je dit op een makkelijke manier te weten.

Benieuwd naar de brandstofkosten die je ongeveer voor je opgevraagde camperhuur kwijt zal zijn? Ook daarvoor hebben wij een oplossing bedacht! Wanneer je een camper hebt geselecteerd vind je onder de reisafstand ook de geschatte brandstofkosten.

Je vraagt dus eenvoudig en snel camperprijzen op naar alle bestemmingen in het aanbod van camper.nl. Denk hierbij aan de bestemmingen Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, Japan, Cuba, Zuid-Afrika maar ook een breed aanbod camperhuur in Europa. Het volledige Europa-aanbod is het afgelopen jaar flink uitgebreid en omvat Bulgarije, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, IJsland, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Nederland, Noorwegen, Schotland, Polen, Portugal, Spanje, Rusland, Engeland, Zweden en Zwitserland.