Campers - 15-daagse camperreis Toronto

Travelhome Campervakanties Niagara Falls
  • Twee nachten in het centrum van Toronto
€ 1.059 p.p. i

Exclusief: Alle transfers, evt. verhoging luchthavenbelasting en (internationale) toeslagen

Van Conversion van Four Seasons

Bijzonderheden
2WD, Automaat, Luifel, Vrije doorloop, Achteruitrijcamera
Uitrusting
Air Conditioning, Air Conditioning (bestuurderscabine), CD-speler, Vriezer, Koelkast, Generator, Magnetron, Oven, Radio, Douche, Zonnepanelen, Toilet
Lengte
670 cm
Passagiers
Maximaal 2

Het wordt niet aanbevolen om met dit campertype door de noordelijke gebieden te reizen.

Bedden in deze camper

LengteBreedte
Dinette183 cm120 cm

Foto's

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid. Getoonde video's geven slechts een indicatie van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Travelhome.

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen