Camper en Cruise IJsland

Verken IJslandse en Schotse mysteries

CAMPER EN CRUISE: IJSLAND

Verken IJslandse en Schotse mysteries

 

Laat je meenemen op reis door de IJslandse en Schotse myseries. Je reis start in Reykjavik, de hoofdstad van IJsland. Na een comfortabele vlucht haal je direct jouw camper op. De komende 12 dagen ga je een heus avontuur beleven, laat je betoveren door de prachtige landschappen van dit bijzondere land. Van lavavelden tot gletsjers, kletterende watervallen, spuitende geisers en indrukwekkende kustkliffen. Ontspan in natuurlijke bronbaden terwijl je geniet van de ongerepte natuur om je heen. Maak een avondwandeling in de Troll Garden om kennis te maken met de IJslandse mythologie.

 

In het historische Þingvellir Nationaal Park wandel je tussen de tektonische platen. Houd je camera in de aanslag wanneer je bij Dyrhólaey aankomt, je hebt hier namelijk de kans om papegaaiduikers te spotten terwijl zij uitkijken over een prachtig kustlijn! Laat voetstappen achter in het zwarte zandstrand van Reynisfjara en bewonder de basaltkolommen en de brullende golven van de Atlantische Oceaan. Bij de betoverende Jökulsárlón-gletsjerlagune maak je een boottochten tussen drijvende ijsbergen.

 

Voordat je de camper inlevert in Reykjavik bezoek je eerst het Nationaal Museum van IJsland en neem je een ontspannend bad in de warmwaterbronnen van de Blue Lagoon. Verken 's avonds de bruisende cultuur en het nachtleven van Reykjavik voordat je dit gedeelte van je reis afsluit.

 

Na 12 dagen camperhuur stap je aan boord van het cruiseschip dat je via het Verenigd Koninkrijk terugbrengt naar Amsterdam. Vaar richting Schotland waar natuurschoon en geschiedenis samenkomen op het eiland Skye. Kirkwall in Orkney biedt een rijke Vikinggeschiedenis en prachtige landschappen. Natuurlijk mag ook Edinburgh niet ontbreken tijdens deze cruise.

 

Geniet tijdens de vaart van alle faciliteiten aan boord: laat je verwennen in de spa, waag een gokje in het casino, geniet van een popcorn tijdens een goede film en wordt verrast tijdens een van de vele shows.

 

Laat je meevoeren en ontdek de wonderen van het Noord-Atlantische gebied:

 

Cruiseschema:

Dag 1: Vertrek cruiseschip Reykjavik, IJsland om 19:00 uur 
Dag 2: Heimaey, Westmaneilanden, IJsland
Dag 3: Djupivogur, IJsland en scenic cruising door Berufjordur
Dag 4: Dag op zee
Dag 5: Portree (Isle of Skye), Schotland, Verenigd Koninkrijk
Dag 6: Kirkwall,Schotland, Verenigd Koninkrijk
Dag 7: South Queensferry (Edinburgh), Schotland, Verenigd Koninkrijk
Dag 8: South Queensferry (Edinburgh), Schotland, Verenigd Koninkrijk
Dag 9: Newcastle upon Tyne, England, Verenigd Koninkrijk
Dag 10: Dag op zee
Dag 11: Aankomst Amsterdam, Nederland om 07:00 uur

 

Eenmaal aangemeerd in Amsterdam ga je met een heerlijk gevoel van boord. Zo veel mooie herinneringen rijker, zo veel verhalen te vertellen; dit is een reis om nooit te vergeten! 

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Op dit moment zijn er geen data voor deze reis beschikbaar, vraag vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen