Campers - Golden Outback natuur en stranden

€ 2.559 p.p. i
Exclusief: Eventuele verhogingen van luchthaven en internationale belastingen, transfers, toeslag ophalen en inleveren op feestdagen

Voyager 4 Berth van Britz

Bijzonderheden
2WD, Automaat, Luifel, Hoogslaper, Achteruitrijcamera
Uitrusting
Air Conditioning (bestuurderscabine), CD-speler, Vriezer, Koelkast, Magnetron, Radio, USB-aansluiting
Lengte
555 cm
Passagiers
Maximaal 4

2 Kinderstoeltjes of stoelverhogers kunnen geplaatst worden in dit voertuig. Het is mogelijk deze te huren, kijk op de tab 'prijzen' voor de kosten.
Klik hier voor meer informatie over het plaatsen van kinderstoeltjes en stoelverhogers.

Camper kan Diesel of Benzinemotor hebben, het is niet mogelijk om een voorkeur door te geven.

Maximum gewicht voor de hoogslaper is 200 kg.

Bedden in deze camper

LengteBreedte
Hoogslaper200 cm120 cm
Dinette185 cm124 cm

Foto's

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid. Getoonde video's geven slechts een indicatie van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Travelhome.

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen