In de meivakantie naar Florida

Ideale bestemming voor je meivakantie!

€ 1.329 p.p. i
Exclusief: Evt. resortfee ca. $30-60,- p.k.p.n. excl. tax, transfer hotel - verhuurder & verhuurder - luchthaven, evt. verhoging in luchthavenbelasting en (internationale) toeslagen 

 

Neem de kinderen mee op een onvergetelijke camperreis in de meivakantie!


Na aankomst in Orlando verblijf je de eerste nacht in een hotel nabij de luchthaven. De volgende dag haal je de camper op bij verhuurder Cruise America. In de camper ontdek je tijdens je reis de mooiste plekjes van Florida. Geniet aan het strand van Clearwater Beach, ga schelpen zoeken op Sanibel Island of ga richting Miami voor een bezoek aan het Art Deco district en het beroemde South Beach.


Tijdens deze camperreis kun je ervoor kiezen om een bezoek te brengen aan de wereldberoemde Walt Disney Parken. Bezoek verschillende parken als Magic Kingdom, Epcot, Disney's Hollywood Studios Park en Disney's Animal Kingdom Theme Park en geef je over aan de mooie Disney verhalen. Bij Travelhome kun je ook je tickets tot de Disneyparken met bijv. een Park Hopper Plusoptie boeken. 


Mocht je alvast inspiratie op willen doen wat je zoal tijdens deze reis kunt zien? Lees dan hier een routesuggestie.

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen