Ontdek het authentieke Portugal

Havenstadjes, zandstranden, bergdorpjes en natuurgebieden

€ 1.089 p.p. i
Exclusief: Transfers, evt. verhogingen in luchthavenbelasting & (internationale) toeslagen.
Een geweldige bestemming om met de camper te gaan ontdekken vind je in het zonnige zuiden van Europa. Portugal, het meest zuidwestelijke land van Europa, is een land van prachtige contrasten en vol diversiteit. Je vindt er tijdens de camperreis veel cultuur, mooie zandstranden, bergen, een rijke geschiedenis, een schitterende kustlijn, heerlijke verse maaltijden in de lokale restaurantjes en leuke authentieke dorpjes. Kortom, een land dat voor iedereen onbeperkt veel te bieden heeft, wanneer je met de camper op pad bent.


Deze reis start in de hoofdstad van Portugal, Lissabon waar je de eerste twee nachten zult verblijven in een hotel in het centrum van de stad. Breng een bezoek aan de historische binnenstad en schilderachtige oude wijk Alfama. Vergeet niet om een ritje in de beroemde tram 28 te maken. Je rijdt via de smalle straatjes over steile hellingen en kruist door de geweldige historische wijken zoals Alfama, Mouraira en Estrela.
Bezoek het eeuwenoud dorpje Caldas Da Rainha, de authentieke stad Porto, de universiteitsstad Coimbra en de prachtige stranden van de Algarve.

Op dag 20 moet je de camper helaas weer inleveren bij de verhuurder, indien je een late terugvlucht hebt kan je nog een laatste bezoek brengen aan de stad Lissabon, voordat je terugvlucht naar Amsterdam gaat.

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen