The best of Scotland

de Schotse Hooglanden en grandioze meren, bergen en valleien

€ 999 p.p. i
Exclusief: alle transfers, evt. verhoging (internationale) toeslagen & luchthavenbelasting. Toeslag jonge bestuurders 21-24 jaar GBP25,- per nacht. Ophalen of inleveren op een feestdag GBP99,-
Een magisch landschap van mysterieuze lochs, grillige bergen, glooiende heuvels en historische kastelen en ruïnes: dat is Schotland. Je vliegt van Amsterdam naar Edinburgh waar je een eerste dag in een hotel in het centrum overnacht zodat je de tijd hebt om de hoofdstad van Schotland te ontdekken. De volgende dag haal je je camper op bij de verhuurder en kan je avontuur door Schotland gaan beginnen.

 


Reis vanuit Edinburgh richting de Schotse Hooglanden. De natuur ontdek je in Cairngorms National Park, Loch Lomond en The Trossachs National Park. Schotland is een openluchtmuseum als je van natuur houdt. Overal waar je gaat met je camper zie je panorama's van bergen, bossen en meren. Ontdek in het noorden de Orkney Islands en Isle of Skye waar aardverschuivingen voor een ruig en woest landschap gezorgd hebben. Nabij Inverness vind je het Nessie, het monster van Loch Ness. 


Na 15 dagen met de camper, lever je de camper in de ochtend weer in en vlieg je dezelfde dag terug naar Amsterdam!

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen