Campers - The best of Scotland

€ 839 p.p. i
Exclusief: alle transfers, evt. verhoging (internationale) toeslagen & luchthavenbelasting

Adventurer van Just Go

Bijzonderheden
Automaat, Hoogslaper, Dieselmotor, Vrije doorloop, Achteruitrijcamera
Uitrusting
Air Conditioning (bestuurderscabine), DVD, Vriezer, Koelkast, Magnetron, Oven, Radio, Douche, Zonnepanelen, TV, Toilet, USB-aansluiting
Lengte
700 cm
Passagiers
Maximaal 6

De camper beschikt over een magnetron of oven.

Maximaal 2 babystoeltjes of stoelverhogers, of 1 babystoeltje en 1 stoelverhoger kunnen in dit voertuig geplaatst worden. Afhankelijk van de grootte van de stoeltjes.
Klik hier voor meer informatie over de regels omtrent het gebruik van babystoeltjes en stoelverhogers in het Verenigd Koninkrijk.

Bedden in deze camper

LengteBreedte
Hoogslaper209 cm160 cm
Dinette bed186 cm130 cm
Stapelbed215 cm128 cm

360° tour

Foto's

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid. Getoonde video's geven slechts een indicatie van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Travelhome.

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen