The best of Scotland

De Schotse Hooglanden en grandioze meren, bergen en valleien

THE BEST OF SCOTLAND
De Schotse Hooglanden en grandioze meren, bergen en valleien

 

Een magisch landschap van mysterieuze lochs, grillige bergen, woeste kliffen, glooiende heuvels en historische kastelen en ruïnes: dat is Schotland. Je vliegt van Amsterdam naar Edinburgh waar je een eerste dag in een hotel in het centrum overnacht zodat je de tijd hebt om de hoofdstad van Schotland te ontdekken. De volgende dag haal je je camper op bij de verhuurder en kan je avontuur door Schotland beginnen.

 

Reis vanuit Edinburgh over panoramaroute NC500 richting de Schotse Hooglanden. Onderweg passeer je een ruig landschap vol adembenemende vergezichten. De natuur ontdek je in Cairngorms National Park en Loch Lomond &The Trossachs National Park, maar ook vanuit je camperstoel is genoeg te zien: Schotland is een openluchtmuseum als je van natuur houdt. Overal waar je gaat met je camper, zie je panorama's van bergen, bossen en meren. Ontdek in het noorden de Orkney Islands en bezoek Isle of Skye. Daar hebben aardverschuivingen een ruig en woest landschap veroorzaakt. Fan van mythen en legenden? Bezoek dan het nabij Inverness gelegen Loch Ness: wie weet spot je monster Nessie!


Na 15 dagen met de camper, lever je je huis op wielen in de ochtend weer in. In het vliegtuig naar Amsterdam, kijk je terug op een fantastische reis. 

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Op dit moment zijn er geen data voor deze reis beschikbaar, vraag vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen