Travelhome favoriet West-Canada met citytrip Toronto

De beste combi van Oost- en West-Canada

€ 1.399 p.p. i
Exclusief: transfers luchthaven - hotel v.v., evt. verhoging in luchthavenbelasting & (internationale) toeslagen

Speciaal voor jou hebben wij deze reis samengesteld met een citytrip in Toronto. Hoe ziet deze reis er nou in het kort uit?

    ✔ Citytrip Toronto inclusief 3 nachten downtown hotel        
    ✔ Doorvlucht naar Calgary, West-Canada
    ✔ Camperreis met goede camper van CanaDream o.b.v. Run of Fleet 4 (De verhuurder bepaald bij het ophalen van de camper welk campertype jij meekrijgt)

Vanaf Amsterdam vlieg je naar Toronto waar je de eerste drie nachten in een hotel in de stad verblijft. In Toronto heb je alle tijd om de highlights van deze wereldstad te ontdekken. Stap op de hop-on hop-off bus en geniet van deze prachtige stad wanneer de tour je langs alle highlights brengt van deze leuke stad. Je kunt ook een fiets huren om een lekker stukje te fietsen door de stad, pak de lift naar de top van de CN-Tower of struin door de straten van het gezellige Kensington Market.

 

Een van de drie dagen kan je richting de immense Niagara Falls gaan, je zal je ogen uitkijken en verbijsterd staan van het natuurgeweld van de watervallen. Neem de boot Hornblower Voyage to the Falls om de prachtige watervallen van dichtbij te zien of om van boven de watervallen te zien kun je het beste de Skylon Tower bezoeken. Op de laatste dag heb je nog de tijd om leuke souverniers te kopen of hapje te eten bij een van de vele restaurants, in de middag vlieg je door naar Calgary voor de campertrip. 
Autohuur om de Niagara Falls te bezoeken? Noteer dit in het opmerkingenveld, wij kijken graag naar de mogelijkheden.
Tevens zijn er ook mogelijkheden vanuit Toronto met een dagtour de Niagara Falls te bezoeken.


Na je aankomst in Calgary slaap je de eerste nacht in een hotel, de volgende dag ga je de camper ophalen en begint de prachtige camperreis door West-Canada. Calgary is de perfecte startplaats om een camperreis door de immense Rockies van Canada en andere highlights van West-Canada te starten. Bezoek Banff National Park en rijd via de Icefields Parkway richting Jasper National Park. Je geniet van adembenemende gletsjers, meren, bossen en bergen. Bij de Icefields Parkway stop je bij de Athabasca Glacier, hier stap je op de Ice Explorer en wandel je over de immense gletsjer. Een stukje verder aan deze weg loop je over de Skywalk en zie je door het glas onder je de Columbia Icefield. Dit zijn slechts enkele van de vele spectaculaire momenten die je mee zal maken in Canada.VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen