Travelhome favoriet West-Canada met citytrip Toronto

De beste combi van Oost- en West-Canada

€ 1.589 p.p. i
Exclusief: transfers luchthaven - hotel en verhuurder, evt. verhoging in luchthavenbelasting & (internationale) toeslagen

Boek nu deze camperreis naar West-Canada met vertrek in 2021 en je maakt automatisch gebruik van de Travelhome coronagarantie.


Speciaal voor jou hebben wij deze reis samengesteld met twee leuke excursies in Toronto. Hoe ziet deze reis er nou in het kort uit?

    ✔ Citytrip Toronto inclusief Toronto city sightseeing hop-on hop-off 
    ✔ Dagtrip naar de prachtige Niagara Falls      
    ✔ Doorvlucht naar Calgary, West-Canada
    ✔ Camperreis met goede camper van CanaDream

Vanaf Amsterdam vlieg je naar Toronto waar je de eerste drie nachten in een hotel in de stad verblijft. In Toronto heb je alle tijd om de highlights van deze wereldstad te ontdekken. Stap op de hop-on hop-off bus en geniet van deze prachtige stad wanneer de tour je langs alle highlights brengt van deze leuke stad. Je kunt ook een fiets huren om een lekker stukje te fietsen door de stad, pak de lift naar de top van de CN-Tower of struin door de straten van het gezellige Kensington Market.

 

Een van de drie dagen heb je de kans om richting de immense Niagara Falls te gaan, deze tour zal je brengen naar alle highlights van de Niagara Falls. Je zal je ogen uitkijken en verbijsterd staan van het natuurgeweld van de watervallen. Neem de boot Hornblower Voyage to the Falls om de prachtige watervallen van dichtbij te zien of om van boven de watervallen te zien kun je het beste de Skylon Tower bezoeken. Met de tour ga je ook langs het dorpje Niagara-on-the-lake en langs de plaatselijke wijngaard waar je gaat genieten van de beste lokale wijnen. Dezelfde avond word je weer terug gebracht naar Toronto. Op de laatste dag heb je nog de tijd om leuke souverniers te kopen of hapje te eten bij een van de vele restaurants, in de avond vlieg je door naar Calgary voor de campertrip. 


Na je aankomst in Calgary slaap je de eerste nacht in een hotel, de volgende dag ga je de camper ophalen en begint de prachtige camperreis door West-Canada. Calgary is de perfecte startplaats om een camperreis door de immense Rockies van Canada en andere highlights van West-Canada te starten. Bezoek Banff National Park en rijd via de Icefields Parkway richting Jasper National Park. Je geniet van adembenemende gletsjers, meren, bossen en bergen. Bij de Icefields Parkway stop je bij de Athabasca Glacier, hier stap je op de Ice Explorer en wandel je over de immense gletsjer. Een stukje verder aan deze weg loop je over de Skywalk en zie je door het glas onder je de Columbia Icefield. Dit zijn slechts enkele van de vele spectaculaire momenten die je mee zal maken in Canada.


Na 12 dagen lever je de camper in Calgary weer in bij de verhuurder, deze nacht zal je in een hotel nabij het vliegveld overnachten. De volgende dag vlieg je terug naar Amsterdam. 


VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen