Campings - Nieuw-Zeeland

Ontdek je met

Tabitha

Moniek

Credit: Rob Suisted

Filters

Gebied
NoordereilandZuidereiland
Filters toepassen
<
4 / 4
PRACHTIG KAMPEREN NABIJ ABEL TASMAN  Motueka is de uitvalsbasis voor het prachtige Abel Tasman National Park, waar zoveel moois te zien is dat 1 dag zeker niet genoeg is. Het plaatsje Motueka is het dichtsbijgelegen plaatsje met faciliteiten bij het park, een tropisch paradijs. In Motueka kun je wandelen, paardrijden, paragliden, seekajakken, skydiven en natuurlijk zwemmen in het kristalheldere water.
Lees verder…
CAMPING NABIJ GLETSJERS FRANZ JOSEF  Op slechts 10 minuten van de gletsjers van Franz Josef vind je een camping van de keten Top 10 Holiday Park. Prachtig uitzicht op de bergtoppen, de gletsjers en omliggende bossen geven deze camping een unieke uitstraling. Op de camping bevindt zich een wasserette, dump station, barbecuegedeelte en een speeltuin voor de kinderen.
Lees verder…
CAMPING GELEGEN IN HET HART VAN HET WAIPOUA BOS Een goede basis om het Waipoua bos te gaan verkennen in de bossen van het Northland. Deze camping is gelegen aan de Waipoua river. Het is hier zeer rustig dus genieten van de natuur kun je hier zeker. Ga voor mooie wandelingen, of een actieve fietstocht om de omgeving te verkennen.    Faciliteiten Douches - toiletten - keuken - wasserette      
Lees verder…
<
4 / 4