Nationaal Park Świętokrzyski

Bezoek tijdens je campervakantie de oudste bergketen van Polen! Wat uniek is aan het nationaal park is dat in tegenstelling met vele andere nationale parken de hellingen hier niet met bomen en grassen zijn bedekt maar met rotspuin. Ga tijdens je campervakantie zeker een bezoek brengen aan Nationaal Park Swietokrzyski. 

GOLOBORZA

Zoals gezegd is het best een bijzonder nationaal park. Normaliter worden hellingen bedekt met bomen en grassen maar in dit nationaal park word het bedekt met rotspuin. Het wordt ook wel Goloborza genoemd. Dit staat voor onbegroeide plekken, bedekt met kleine en grote rotsen. Vergeet daarom niet om je goede wandelschoenen mee te nemen als je het Nationaal Park Goloborza gaat bezoeken tijdens je campervakantie! 

OVERNACHTEN MET JE HUURCAMPER NABIJ GOLOBORZA

Om heerlijk tot rust te komen en te genieten van een mooie omgeving kun je samen met je huurcamper terecht op camping 140. De camping biedt je voldoende faciliteiten om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Door de ligging ben je snel in het nationaal park wat ideaal is! 

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties