Barcelona

Vandaag ga je de camper ophalen in Barcelona. Na een korte uitleg en demonstratie ben je er klaar voor om op weg te gaan! Je kunt ervoor kiezen om de nacht nabij Barcelona te overnachten.

 

Montserrat

Na je eerste overnachting in de camper is het tijd voor de eerste stevige rit naar het prachtige, authentieke Montserrat klooster. Je kunt een van de missen bijwonen die nog dagelijks worden gegeven of je kunt per kabeltrein naar het uitkijkpunt boven op de berg. Ook zijn er begeleide tours welke je meer vertellen over de geschiedenis van het klooster. Naast het bezichtigen van het klooster is Montserrat ook zeer populair vanwege het uitzicht. Aan de top van de berg heb je een prachtige uitzicht over de regio.

Afstand: 133 km

Girona

Vandaag rijd je naar de hoofstad van Catalonië, Girona. Girona is de hoofdstad van de regio. Deze oude stad heeft twee centra’s; De oude binnenstad met vele galerieën, toeristenwinkels, boetiekjes en terrassen. De nieuwe binnenstad is modern, maar wel met de oude, historische uitstraling van vroeger.

 

Afstand: 102 km

Figueras

Figeuras; Een leuke Spaanse stad bekend om het museum van Salvador Dali. Je kunt een bezoek brengen aan dit prachtige museum. Salvador Dali is bekend vanwege zijn surrealistische kunstwerken. Werken zoals La persisténcia de la memória zijn voorbeelden van Salvador Dali's werk. Het museum is gevestigd in een prachtig pand. Ook al ben je geen fan van surrealistische kunst vanwege de diversiteit aan exposities is het toch zeker de moeite waard om te bekijken!

 

Afstand: 48 km

Figueras – Cadaquez

Na jouw bezoek aan de oude stad van Figueras ga je vandaag naar het vissersplaatsje Cadaquez. Je kunt door het centrum wandelen of lekker eten aan de haven. Struin langs de sfeervolle boulevard en geniet van het heerlijke mediterraanse klimaat. In de avond kun je jezelf prima vermaken met een Spaanse cocktail of een smakelijk wijntje op een van de gezellige terrasjes!

 

Afstand: 39 km

Cabo de Creus

Na alle leuke steden volgt nu de natuur in Spanje. Je rijdt naar het zonovergoten nationale park Emporda waar je mooie wandelingen kunt maken. Na het bezoek aan dit park kun je naar de Cabo de Creus rijden om het maanlandschap te bezichtigen.

 

Afstand: 23 km

Tossa de Mar

Je rijdt vandaag naar Tossa de Mar, een van de kustplaatsen aan de Spaanse kust. Tossa de Mar is nog echt een plaats die nog niet overspoeld wordt door toeristen. Je kunt een wandeling maken door het centrum of een mooie strandwandeling maken.

 

Afstand: 109 km

Barcelona

De laatste camperdag brengt je terug naar Barcelona! Je gaat vandaag de camper inleveren. Je kunt in de stad flaneren op de Ramblas, een bezoek brengen aan de Sagrada Familia, park van Gaudi, teveel om op te noemen! Ga lekker tapas eten bij Plaza Real, hier kun je genieten van de straatartiesten en gezellige live muziek. Twijfel niet om door de smalle straatjes te struinen, hier vind je leuke cafés en boutiekjes met allerlei typische souvenirs!

 

Afstand: 103 km

Barcelona

Deze dag zul je weer terugvliegen van Barcelona naar Amsterdam. Als je een late vlucht hebt is er nog een mogelijkheid om Barcelona verder te verkennen.

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties