Letchworth State Park

Letchworth State Park, bekend als de "Grand Canyon van het oosten," is een van de meest landschappelijk prachtige gebieden in het oosten van de VS. De Rivier Genesee brult door de kloof met meer dan drie grote watervallen tussen de rotsen door en wordt omringd door weelderige bossen. Letchworth State Park eindigde op de 1e plaats in de wedstrijd: De 10 mooiste Amerikaanse staat parken, gekozen door USA Today lezers.

BEZIENSWAARDIGHEDEN LETCHWORTH STATE PARK

Wandelaars kunnen kiezen uit 66 mijl aan wandelpaden. Paden zijn ook beschikbaar voor paardrijden, fietsen, sneeuwscooters en cross-country skiën. Letchworth biedt zowel de natuur maar ook geschiedenis en podiumkunsten programma's, begeleide wandelingen, excursies, een zomer lezingenreeks, raften, kajakken, een zwembad om te zwemmen en ballonvaren. Letchworth ervaren door een luchtvaart in een hete luchtballon is onvergetelijk.
De historische, volledig gerestaureerde Glen Iris Inn biedt overnachtingsmogelijkheden en is open voor het publiek voor het ontbijt, lunch en diner. Banket en catering zijn beschikbaar voor speciale evenementen. 

JE CAMPERREIS DOOR NOORDOOST-AMERIKA

In de provincie New York op de grens met Canada vind je de spectaculaire Niagara Falls. Deze watervallen zijn een absolute must see tijdens je camperreis.

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties