Campings - West-Amerika

Ontdek je met

Joyce

Moniek

Tabitha

Maarten

Travelhome Campervakanties Page
<
4 / 9
>
PERFECT GELEGEN CAMPING TUSSEN LOS ANGELES EN LAS VEGAS  Als je met de camper van Los Angeles naar Las Vegas rijdt, kom je langs het plaatjes Barstow. Ideaal gelegen vind je hier de KOA Campground. De camping is prima om na een lange dag tot rust te komen. Of je kunt een bezoek brengen aan Calico Goast town, een oud zilvermijn stadje. De camping heeft een winkeltje, speeltuin en een zwembad. Faciliteiten: zwembad, full hook up, gratis wifi, sanitaire voorzieningen. 
Lees verder…
KAMPEER IN DE SPECTACULAIRE EN VREDIGE BRYCE VALLEY    Op 20 km van de ingang van het Bryce Canyon National Park en is genesteld tussen de schilderachtige kliffen van het Grand Staircase-Escalante National Monument. Nadat je gevestigd bent, trekt je de stoelen naar buiten en zie je hoe de zonsondergang de plateaus van dit nationale monument verlicht. In de omgeving zijn meerdere majestueuze plekken om te verkennen. Nabijgelegen attracties zijn onder andere Kodachrome Basin State Park, Grosvenor Arch, Willis Creek Slot Canyon, Red Canyon, Scenic Byway 12 (een All-American Road) en honderden kilometers rustige zijwegen. De KOA-gastheren kunnen je de beste plekken laten zien om te wandelen, mountainbiken, vissen, paardrijden of een ontspannen rit te maken.   Faciliteiten Douche - toilet - Zwembad -  Restaurant - Winkel - Wasserette  
Lees verder…
Deze bekroonde KOA camping Circle Pines in Noord-Arizona, een bestemming voor familie en avonturen met zelfs een kartbaan!   Deze camping heeft een onvergetelijk avontuur voor je klaarstaan, zowel op de camping als in de omliggende omgeving met onder andere het Grand Canyon National Park. De kampeer plaatsen zijn makkelijke toe gangbaar, gemakkelijk om door te trekken, de plaatsen zijn ruim. Ze bieden volledige aansluitingsplaatsen van 30/50 ampère en water.    Het Bear Trax Cafe serveert een heerlijk ontbijt en diner vanaf het april. De Grand Canyon Go-Kart-baan opent 1 mei! Geniet van gratis activiteiten in het weekend zoals films en andere activiteiten die het hele seizoen door beschikbaar zijn. Rondom de camping zijn veel paden die door het omliggende bos gaan, deze zijn ideaal om te fietsen, ATV, paardrijden of gewoon om er heerlijk te wandelen.   Locatie: De camping ligt vlak bij de I-40, slechts vier mijl ten oosten van Williams, Arizona. De camping is slechts een uur verwijderd van Grand Canyon National Park, waardoor het een geweldige uitvalsbasis is voor het ervaren van dit prachtige wereldwonder. Neem de Grand Canyon Railway, neem deel aan een bus tour, of huur gewoon een auto of taxi in Williams, AZ. De camping ligt ook dicht bij Flagstaff, Sedona, Oak Creek Canyon en andere interessante steden om te bezoeken of de oude Route-66 attracties. De camping medewerkers kunnen je helpen met het boeken van trein-, helikopter-, vliegtuig-, jeep-, ATV- en rafttochten!    Faciliteiten: We hebben gratis WiFi, een binnenzwembad, bubbelbaden, fietsverhuur voor kinderen, minigolfverhuur, een speelkamer, twee speeltuinen, een speeltuin voor huisdieren, een grote cadeauwinkel met boodschappen en RV-benodigdheden, toiletten, warme douches, wasfaciliteiten en een kartbaan!
Lees verder…
Het is een simpele maar goede camping. Je wordt hartelijk ontvangen en goed geholpen!   Gelegen in de hoge woestijn en omgeven door bergen, is deze KOA een centraal gelegen camping bij de attracties van Arizona. Geniet het hele jaar door van een rustige, vredige omgeving en mooi weer. Bezoek leuke spooksteden zoals Chloride of Oatman. De camping biedt gratis minigolf, WiFi, kabel-tv, een seizoensgebonden verwarmd zwembad en kindertreintjes.    Faciliteiten : Zwembad, supermarkt, souvenirwinkel, de wasserette, full hook-up, douches, toiletten, minigolf, hot tub en sauna.   Ligging : Dit is een handige camping om er dagtochten te maken naar Las Vegas (1,5 uur), de Hoover Dam en Lake Mead (dichterbij dan Vegas), de Grand Canyon (2+ uur) en Lake Havasu, de thuisbasis van de London Bridge (45 minuten). Dit is de KOA die het dichtst bij de Grand Canyon West Skywalk ligt.
Lees verder…
Teddy Roosevelt noemde de Superstition Mountains "het mooiste panorama dat de natuur heeft gecreëerd."    Het uitzicht vanaf de KOA camping is prachtig, gigantische saguaro-cactussen die uit de Sonoran Desert-vloer groeien tegen een achtergrond van steile granieten wallen. Rij over de 200 kilometer lange Apache route, schitterende diepe kloven, ruige paden en ongerepte meren. Beklim ook een kort pad omhoog naar de oude Indiase klippenbewoners in het Tonto National Monument. Verken de omgeving met een off-road jeeptours of een begeleide paardrijdtocht. Phoenix ligt 30 mijl ten westen van de camping, met geweldige restaurants en musea. De camping is het hele jaar geopend.  Geniet na een lange dag op deze prachtige camping terwijl de zon ondergaat over de bergen.   Faciliteiten: Full hook-ups, paviljoen, verwarmd zwembad, een bubbelbad, sauna, diverse spellen, winkel en Wi-Fi.
Lees verder…
KAMPEREN MIDDEN IN MONUMENT VALLEY!   KOA Monument Valley is een kleine camping met 56 campingplaatsen. De camping ligt aan Highway 163 midden in Monument Valley. Vanuit hier heb je heel goed zicht op de Stagecoach en Sentinel Mesa. Vanuit de camping is het mogelijk om een Jeep te huren om bijvoorbeeld het Monument Valley Navajo Tribal Park te bezoeken. Omdat de camping vrij klein is hebben ze maar 1 toilet- douchegebouw. Voor de kinderen is er een kleine speeltuin te vinden.
Lees verder…
KOA Pismo Beach Een netjes en rustig gelegen camping in het plaatsje Avila Beach. Een plaatsje iets naast Pismo Beach. Avila beach is een charmant en gezellig dorpje. Het strand is hier een aanrader met allemaal gekleurde houten gebouwen. Meer informatie vind je op:  https://koa.com/campgrounds/avila/
Lees verder…
CAMPING IN SALT LAKE CITY  Een groene camping, met veel beschutting voor campers door middel van bomen. Er is een zwembad aanwezig en schuin tegenover de camping is er een opstapplaats voor de tram richting het centrum. Deze camping zorgt ook voor een shuttlebus naar het centrum en terug. Hierdoor kun je optimaal van deze stad genieten. De plekken zijn erg ruim inclusief picknicktafel, schommelstoel en 4 andere stoelen en een vuurkorf. Campingplaats met Patio.   Locatie: Deze camping is erg dichtbij de stad gelegen. Zo heb je makkelijk toegang tot de attracties van de stad.    Faciliteiten: zwembad, full hook up, gratis wifi, snackbar, sanitaire voorzieningen.   Meer informatie over de camping:  https://koa.com/campgrounds/salt-lake-city/
Lees verder…
<
4 / 9
>