Campers - Baie mooi Zuid-Afrika

  • Enkele reis van Kaapstad naar Johannesburg
  • Rechtstreekse vluchten met KLM
  • Verblijf van 3 nachten in Kaapstad
€ 2.139 p.p. i

Exclusief: kosten enkele reis 4990 ZAR, transfers, evt. verhoging in luchthavenbelasting en (internationale) toeslagen, Gauteng Province Road tax ZAR800 + admin. kosten 100ZAR

Discoverer 4 van BOBO Campers

Bijzonderheden
2WD, Automaat, Dieselmotor, Vrije doorloop
Uitrusting
Air Conditioning, Air Conditioning (bestuurderscabine), CD-speler, Vriezer, Koelkast, Magnetron, Radio, Douche, Toilet, USB-aansluiting
Lengte
670 cm
Passagiers
Maximaal 4

Babystoeltjes kunnen in dit campertype geplaatst worden. Het is mogelijk deze bij te huren, kijk op de tab 'prijzen' voor de kosten.

Bedden in deze camper

LengteBreedte
Dinette 1190 cm125 cm
Dinette 2200 cm120 cm

Video

Foto's

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid. Getoonde video's geven slechts een indicatie van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Travelhome.

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen