Campers - Campervakantie Hanzesteden natuurparken en de Oostzee

Duo van Apollo Camper

Bijzonderheden
2WD, Dieselmotor, Vrije doorloop, Handgeschakeld, Achteruitrijcamera
Uitrusting
Air Conditioning, Air Conditioning (bestuurderscabine), CD-speler, Vriezer, Koelkast, GPS, Radio, Douche, Toilet
Lengte
600 cm
Passagiers
Maximaal 2

Klik hier voor meer informatie over het plaatsen van babystoeltjes en/of stoelverhogers in dit campertype wanneer je de camper ophaalt in Duitsland.
De campers beschikken niet over een isofix systeem.

Bedden in deze camper

LengteBreedte
Bed achterin184 cm152 cm

Foto's

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid. Getoonde video's geven slechts een indicatie van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Travelhome.

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Op dit moment zijn er geen data voor deze reis beschikbaar, vraag vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen