Tsitsikamma National Park

Een schitterend park direct gelegen aan de Indische oceaan. Toevalig betekend de naam van dit park letterlijk ''Plek met veel water''. Ik heb het over het Tsitsikamma National Park. Een plek die absoluut de moeite waard is om te bezoeken.

Tsitsikamma National Park tijdens uw rondreis Zuid-Afrika camper

Het Tsitsikamma National Park is zeer dicht begroeit met bomen, dit is het gevolgd van de hoge regenval. Het park is populair onder de toeristen die bezig zijn met de Garden Route. Deze start of eindigt namelijk bij dit park. De meeste bezoekers komen hier voor een wandeling door het schitterende landschap. Er zijn 2 wandelingen die je in het park kunt maken. Deze wandelingen zijn de Tsitsikamma Trail en de Otter Trail. Deze routes leiden u door de ruige berglandschappen, echt oerbos, fynbos, wilde rivieren en wilde beken. Ook kunt u op veel plaatsen genieten van een overweldigend panorama uitzicht.

Uw huur camper verruilen voor een wandeling?

De wandeling duurt ongeveer 5 dagen, 4 nachten. Wil je dit avontuur aangaan? Zorg dan dat u in een goede conditie bent. Onderweg zult u overnachten in hutten, deze dient u van te voren te boeken bij de Tsitsikamma National Park office. Is deze route toch iets te lang voor u? Dan is de Dolphin Trail wellicht iets voor u. Voor deze wandeling is uw conditie niet zo belangrijk, en zult u in luxere accommodaties overnachten. Toch liever een route waarbij u niet hoeft te overnachten? Vraag dan naar de routes bij het visitors centrum. Zo heeft u de keuze uit een wandeling van 3 kilometer en een van 1 kilometer. Deze leiden u naar een aantal mooi plekjes, en leiden u ook over de grote hangbrug. Het grote voordeel hiervan is dat u s'avonds gewoon weer lekker in slaap kunt vallen in uw eigen huur camper.

Bekijk ook:
- Johannesburg met huur camper
- Kaapstad met huur camper
- Mlilwane met huur camper
of bekijk hier het aanbod van Travelhome