White Sands National Monument

Een unieke plek op aarde is het White Sands National Park. Glinsterend witte zandduinen vormen een enorme woestijn. Onder begeleiding van een ranger kun je met zonsondergang een wandeling maken waarbij je meer uitleg krijgt over het gebied.

BEZIENSWAARDIGHEDEN WHITE SANDS NATIONAL MONUMENT

Je kent ze wel, de foto's met mensen die aan het sleëen zijn op het zand. Super gaaf natuurlijk! Een keer iets avontuurlijkers doen? Ga dan de duin af met een slee, deze kun je kopen in de gift shop. Ben je met kinderen? Dan is dat al helemaal de moeite waard. Vergeet niet een mooie foto te maken voor in jouw reisverslag!

Je hebt ook de mogelijkheid te gaan hiken. Hiervoor zijn er 4 officiele routes uitgestippelt. Dit zijn de Playa Trail, de Dune Life Nature Trail, De Interdune Boardwalk en de Alkali Flat Trial. Deze routes variëren van ongeveer 2 tot 7 mijl. Houd er rekening mee dat je tijdens de wandeling verschillende hoogtes zult tegen komen. Dit betekend dat je per uur een minder lange afstand aflegt dan dat je normaal zou doen.

JOUW CAMPERREIS DOOR WEST-AMERIKA

In het park kun je met de camper niet overnachten maar er zijn wel campings binnen een uur rijden van het park. Zo kunt je jouw rondreis door Zuidwest-Amerika per camper voortzetten in de richting van Albuquerque, Phoenix of richting Texas. Vanuit Phoenix zou je het overweldigende Grand Canyon National Park kunnen bezoeken. Wat ook absoluut een must see is tijdens jouw rondreis per camper.


Qua campings zijn er volop mogelijkheden. Kies  ervoor om jouw huur camper op een particulieren camping te zetten, en te genieten van luxe faciliteiten zoals een zwembad wifi en café? Of ga je voor een Nationale Park camping, waar je heerlijk tot rust kunt komenen geniet van de prachtige natuur.

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties