Bezienswaardigheden - Amerika

Ontdek je met

Tabitha

Joyce

Sophie

Manon

Camper

Filters

Soort bezienswaardigheid
BezienswaardighedenEiland/SchiereilandNationaal monumentenNatuurparkenPretparkenSteden
Gebied
AlaskaDeep SouthFloridaNoordoost-AmerikaNoordwest-AmerikaRocky MountainsWest-Amerika
Filters toepassen
<
6 / 17
>
Deze stad staat bekend als 'Colorado's Wine Country' en er zijn in de omgeving dan ook veel wijngaarden en wijnmakerijen te vinden. In Downtown Grand Junction kun je heerlijk gaan winkelen of breng een bezoek aan een van de kunstgalerieën die hier gelegen zijn. Ga hier ook heerlijk uit eten en geniet daarbij van een glaasje wijn uit de streek. BEZIENSWAARDIGHEDEN GRAND JUNCTION Een eindje verderop is het Colorado National Monument gelegen. Deze canyon wordt ook wel de mini Grand Canyon van Colorado genoemd. Vanaf verschillende uitzichtpunten heb je een prachtig zicht over de rode rotsen. Verken de canyon onder andere door een van de vele wandelingen te maken of een mountainbike tocht. Geniet van de adembenemende vergezichten die het Colorado National Monument te bieden heeft! JOUW CAMPERREIS DOOR DE ROCKY MOUNTAINS Grand Junction kun je het makkelijkste bezoeken wanneer je reist vanuit bijvoorbeeld Salt Lake City of Denver .  
Lees verder…
Ten zuiden van het Yellowstone National Park ligt het Grand Teton National Park, het is onderdeel van de Rocky Mountains en vernoemd naar Grand Teton, de hoogste berg (4198 meter) in het gebied. BEZIENSWAARDIGHEDEN GRAND TETON NATIONAL PARK Het gebied heeft prachtige bergtoppen en enkele mooie meren met vele wandelingen, het park telt ruim 300 kilometer aan wandelpaden. Bekende en mooie meren zijn Jackson Lake en Jenny Lake met vele mogelijkheden voor wandelingen maar een geweldige manier om te genieten van het meer en het uitzicht is door op Jenny Lake een boot te huren en een tocht over het heldere water te maken. Er zijn in het park verschillende scenic drives, een goede manier om de verschillende kanten van het park per camper te bekijken. Een goed startpunt voor een bezoek aan het park is Jackson Hole. In deze plaats zijn vele activiteiten zoals raften, paardrijden en je kunt een tocht op de gondel maken voor een prachtig uitzicht. JE CAMPERREIS DOOR DE ROCKY MOUNTAINS Grand Teton National Park is erg dicht gelegen bij Yellowstone National Park . Het is dus ideaal deze twee nationale parken te combineren.
Lees verder…
Great Basis National park is een mooi park in het oosten van Nevada, een Amerikaanse staat. Great Basin is een vertaling voor Grote bekken. Dit komt door de aanwezigheid van de Pinus Longaeva. Dit is een boomsoort die 5000 jaar oude kunnen worden. BEZIENSWAARDIGHEDEN GREAT BASIS NATIONAL PARK Je hebt de afslag genomen naar Great Basin National Park, maar wat kun je allemaal verwachten in het park? In het park komen maar liefst 73 zoogdieren voor. Zo leven hier Poema's, de rode lynx en de grootoorkitvos. Verder vind je hier 238 vogelsoorten, zo leven hier de arend en de havik. In het park bevinden zich enkele dingen die de moeite waard zijn om te bezoeken zo kun je een bezoek brengen aan het zeldzame dennenbos Bristlecone Trees. Ook is een bezoek aan de grootste natuurlijke uit kalksteen gevormde boog in de Amerika de moeite waard. Verder vind je hier ook een uniek mooie druipsteengrot. Ook deze is een bezoekje waard, kijk van tevoren wel even goed of de grot geopend is. JE CAMPERREIS DOOR NOORDWEST-AMERIKA Hoe kun je het beste rijden met de huurcamper richting het Great Basin National Park? Vanuit het noorden, oosten of westen raden we je aan via de State Highway 6 te rijden. Vanuit het zuiden kun je het beste via de Utah State Highway 21 rijden. Je rijdt met de huurcamper in ongeveer 4 en een half uur vanuit Salt Lake City naar Great Basin National Park. Rijd je vanuit Las Vegas ? Dan is dit ongeveer 290 mijl. Dit staat gelijk aan 6 uur.
Lees verder…
Gulf Islands National Seahshore is een park rijkelijk gevuld met natuurlijke bronnen. Er zijn sprankelend blauw water, magnifieke sneeuw witte stranden, vruchtbare kustmoerassen en mooie kronkelende natuurpadden. Miljoenen bezoekers genieten van Amerika’s grootste National Seashore elk jaar. De National Park Service fungeert als hoedster tot deze kostbare natuurlijke hulpbronnen en vraagt aan zijn bezoekers voor het behoudt van het park. Er zijn hier veel verschillende dieren te vinden zoals schilpadden, alligators en wasberen. Parkeer je camper op de speciaal aangewezen plaatsen en geniet nog een dag extra van dit natuurschoon. BEZIENSWAARDIGHEDEN GULF ISLAND NATIONAL SEASHORE Gulf Islands National Seashore beschikt over meerdere eilanden: Santa Rosa Island, Perdido Key, Petit Bois Island, Sand Island, Horn Island, East Ship Island, West Ship Island en Cat Island. Het park beschikt over vier bezoekerscentra, bemand door Nationaal Park personeel, en bevinden zich binnen Gulf Islands National Seashore. Drie daarvan zijn gevestigd in Florida, en één is er gevestigd in Mississippi. JE CAMPERREIS DOOR DEEP SOUTH Wanneer je aan het reizen bent in de Deep South heb je genoeg keuze aan bezienswaardigheden. Zo kun je nadat je Gulf Island National Seashore hebt bezocht ook andere bezienswaardigheden bezoeken waaronder; Fort Conde , USS Alabama Battleship en Honey Island Swamp .
Lees verder…
Ha Ha Tonka State Park is een openbaar recreatiegebied en omvat meer dan 1500 hectare. Het park is gelegen op ongeveer vijf mijl ten zuiden van Camdenton, Missouri in de Verenigde Staten en aan het meer de Ozarks. Het meest opvallende kenmerk van het state park zijn de ruïnes van een stenen landhuis, dat gemodelleerd was na de Europese kastelen van de 16e eeuw. Het park beschikt ook over grotten, sinkholes en bluffs met uitzicht op het meer.  Het park heeft meer dan 15 mijl aan paden door het park. JOUW CAMPERREIS DOOR NOORDOOST-AMERIKA In de omgeving van Ha Ha Tonka State Park vind je verschillende bossen. Breng een bezoek aan Shawnee National Forest  en Mark Twain National Forest .
Lees verder…
Haines is voor veel mensen dat wat je verwacht van Alaska. De adembenemend mooie natuur herbergt de meest unieke diersoorten die je kunt bedenken. Beren, vogels (waaronder the Bald Eagle), elanden en nog veel meer. Het is bijna te mooi om waar te zijn. BEZIENSWAARDIGHEDEN HAINES Vanuit Haines kun je deelnemen aan tours en trips door de wildernis, om kennis te maken met Alaska’s dier en natuur. Daarnaast zijn er in Haines nog veel meer (buiten)activiteiten die je kunt gaan ondernemen. Of ga zelf op pad en geniet van Haines en haar prachtige en veelzijdige omgeving. Naast natuur kun je hier voor nog veel meer terecht, want zelfs voor kunst, cultuur, musea, restaurants en winkels ben je in Haines aan het juiste adres. JOUW CAMPERREIS DOOR ALASKA Dichtbij Haines gelegen vind je  Skagway . Deze stad is omringt door historische en spectaculaire natuur wat zorgt voor een prachtige ervaring met veel recreatieve opties.
Lees verder…
Honey Island Swamp in New Orleans is uniek omdat het één van de minst gewijzigde rivier moerassen in het land is. Vrij veel is in oorspronkelijk staat gebleven en is een ongerepte wildernis. Het is mogelijk om een rondleiding te krijgen over de 250 vierkante mijl. Honey Island heeft zijn naam gekregen door de honingbijen die aanwezig waren op het eiland. BEZIENSWAARDIGHEDEN HONEY ISLAND SWAMP De rondleiding die je krijgt door het moeras wordt gedaan door middel van een boot. Vanuit hier geniet je van het rijkste stukje fauna. Er is veel te zien maar je komt waarschijnlijk ook enkele dieren op jouw pad tegen zoals; alligators, wasberen, uilen, wilde zwijnen, slangen, schildpadden, arenden en zwarte beren. Het moeras is bekend als de thuisbasis van het Honey Island Swamp monster. Het wordt beschreven als een tweevoetig schepsel met grijs haar en gele ogen en een walgelijke geur. Door achtergelaten voetstappen heeft het schepsel waarschijnlijk vier tenen. JE CAMPERREIS DOOR DEEP SOUTH Wanneer je aan het reizen bent in de Deep South heb je genoeg keuze aan bezienswaardigheden. Zo kun je nadat je Honey Island Swamp heeft bezocht ook andere bezienswaardigheden bezoeken waaronder; Fort Conde , USS Alabama Battleship en Gulf Island National Seashore .
Lees verder…
Zonder twijfel één van de mooiste uitzichtpunten die je tijdens je camperreis door West-Amerika zult bewonderen is het uitzicht bij Horseshoe Bend. Parkeer je camper op de (betaalde) parkeerplaats pal aan hwy 89, neem je flesje water én je camera mee voor een korte, maar redelijk zware wandeling omhoog. Eenmaal boven zal het overdonderende uitzicht niet meteen opvallen totdat je eigenlijk bijna aan de rand staat. Maar het moment dat je het ziet zul je even helemaal stil worden. Wat een bijzondere plek is dit, wat een ruimte, wat een leegte, wat een hoogte, er zijn bijna geen woorden voor, het is er werkelijk prachtig. HORSESHOE BEND TIJDENS JE CAMPERREIS DOOR WEST-AMERIKA De meeste reizigers combineren een bezoekje aan Horseshoe Bend met een tour door Antelope Canyon op één dag. Dat is qua tijd prima te doen. Je overnacht op een camping in of nabij Page. Een van de campings ligt recht aan Lake Powell, waar je ook lekker kunt zwemmen. Dat maakt Page een fijne plek om bijvoorbeeld twee nachten te blijven en even bij te komen van alle indrukken die je tot nu toe hebt opgedaan tijdens je camperreis. Vervolg je reis naar bijvoorbeeld  Monument Valley , maar ook de andere kant op richting  Grand Canyon National Park ,  Zion National Park  of  Bryce Canyon National Park  kun je met de camper binnen slechts een paar uur komen.
Lees verder…
<
6 / 17
>