Campers - Drie weken naar West-Canada

€ 1.489 p.p. i
Exclusief: evt. verhoging luchthavenbelasting & (internationale) toeslagen, milieuheffing

Run of Fleet 4 van CanaDream

Bijzonderheden
2WD, Automaat, Vrije doorloop, Slide-out
Uitrusting
Generator
Lengte
700 - 1000 cm
Passagiers
Maximaal 4

Kinderstoeltjes kunnen in dit campertype geplaatst worden. Het is mogelijk deze te huren, Kijk op de tab 'prijzen' voor de kosten.
Let op! Het is niet aanbevolen om in dit campertype babystoeltjes of stoelverhogers te installeren ivm het ontbreken van een 3-puntsgordel.
Klik hier voor meer informatie over het plaatsen van kinderstoeltjes, babystoeltjes en stoelverhogers in dit campertype.

Let op: Bij de Run of Fleet 4 is het maximum aantal passagiers 2 volwassenen en 2 kinderen. Je krijgt bij dit Run of Fleet principe korting op de huurdagen. Dit houdt echter ook in dat de verhuurder jouw campertype bepaalt. Dit betekent dat de hierna genoemde bedafmetingen en de bovengenoemde specificaties volledig indicatief zijn. Het campertype kan de SVC, MHA of MHB zijn. Hierin zijn geen voorkeuren aan te geven.

Deze campers zijn geschikt voor maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen.

Bedden in deze camper

LengteBreedte
Tweepersoonsbed188 cm152 cm
Dinette168 cm104 cm

Foto's

Disclaimer

Deze gegevens zijn een indicatie van het voertuig.
De indeling van de camper kan afwijken van de hierboven getoonde plattegronden. Ook de bedafmetingen kunnen afwijken van de hierboven genoemde maten. Dit is afhankelijk van het bouwjaar en de beschikbaarheid. Getoonde video's geven slechts een indicatie van hoe een camper eruit zou kunnen zien, getoonde indelingen en faciliteiten kunnen dus afwijken.
Wanneer blijkt dat de verhuurder wegens onvoorziene omstandigheden het gereserveerde campertype niet kan leveren, behoudt zij het recht voor deze te vervangen voor een vergelijkbaar of groter campertype. Eventuele extra kosten die hieruit voortvloeien, voor bijvoorbeeld brandstofverbruik, campingplaatsen, ferry overtocht e.d. komen niet in aanmerking voor restitutie en worden niet vergoed door de verhuurder en/of Travelhome.

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen