Drie weken naar West-Canada

Boek nu alvast je camperreis voor 2023!

€ 1.579 p.p. i
Exclusief: evt. verhoging luchthavenbelasting & (internationale) toeslagen, milieuheffing
Je vliegt van Amsterdam naar Vancouver met een non-stop vlucht van de KLM waar deze 22-daagse reis voor jou begint. Na een nachtje in een hotel nabij de luchthaven, haal je de volgende dag de camper bij verhuurder Cruise Canada op. Na het ophalen van de camper begint je camperreis echt en kun je zelf gaan genieten van al het natuurpracht in West-Canada.


In deze reis ongelimiteerd aantal kilometers om te rijden. Bezoek tijdens jouw rondreis de nationale parken die West-Canada je te bieden heeft, deze zijn stuk voor stuk spectaculair! Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Banff National Park met als grootste attractie Lake Louise, of de Icefields Parkway, een adembenemende route door de Canadese Rocky Mountains met uitzicht op prachtige valleien, meren en gletsjers. Wells Gray National Park is ook zeker de moeite waard. Dit natuurgebied bevat diepe riviervalleien, uitgestrekte bossen, hoge bergen met gletsjers en spectaculaire watervallen.


Ook kun je je route uitbreiden met een bezoek aan Manning Provincial Park, Yoho N.P. en Kootenay N.P.


Let op! Houd er rekening mee dat er campings begin mei en begin oktober gesloten zullen zijn omdat sommige campings eind mei openen en begin oktober sluiten. Controleer dus of de camping waar je wil overnachten wel daadwerkelijk geopend is in je reisperiode.

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen