Blue Mountains

Blue Mountains is een dorp gelegen aan de Georgian Bay. Het dorpje heeft zijn naam verkregen aan de gelijknamige berg die boven het dorp uitsteekt. Vele reizigers die doorreizen naar Bruce Peninsula of Manitoulin Island maken in dit dorpje een korte stop. Het dorpje is klein maar in het zomer en in het winterseizoen komen veel toeristen hier genieten van de omgeving. Zo kan er in de winter worden geskied en in de zomer geniet men van een verfrissende duik in de Georgian Bay. 

BEZIENSWAARDIGHEDEN BLUE MOUNTAINS 

Wil je een avontuurlijke tocht maken door grotten, langs stijle rotswanden en over hangbruggen? Ga dan naar Scenic Caves Nature Adventures. Je kunt bij deze organisatie verschillende tours boeken, zo zijn er Zipline excursies, wandelroutes langs grotten en over een Suspension Bridge.

Ben je een wijnliefhebber? Bezoek dan de Georgian Hills Vineyards, hier kun je heerlijke wijnen proeven in combinatie met lekkere borrelhapjes. De medewerkers van de Georgian Hills Vineyards helpen je graag met vragen en informatie. Uiteraard kun je ook een fles wijn aanschaffen! Zo kunt je hier op een knusse avond tijdens jouw camperreis nog heerlijk van genieten. 

JOUW CAMPERREIS DOOR OOST-CANADA

Wilt u uw camperreis beginnen in Blue Mountains? Haal uw camper dan op in Toronto. Nadat u Blue Mountains heeft bezocht kunt u verder rijden naar Bruce Peninsula en Sauble Falls voordat u uw reis door Oost-Canada vervolgd.

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties