Camper huren in Zuidereiland

Zuidereiland

CAMPER HUREN OP HET ZUIDEREILAND IN NIEUW ZEELAND


Op het Zuidereiland trekt u met uw camper langs een oud regenwoud met prachtige stranden, spectaculaire rotsformaties, gletsjers en prachtige fjorden die uit het water rijzen. Verder ziet u 'the adventure capitol of New-Zealand' Queenstown, de prachtige natuur in de Catlins, de betoverende Mount Cook, de Engelse stad Christchurch en u kunt zwemmen met dolfijnen en walvissen spotten in Kaikoura. En dan is er nog veel meer om zelf te ontdekken tijdens uw camperreis!

ABEL TASMAN NATIONAL PARK


Trek een hele dag van uw camperreis uit voor het 'kleinste' Nationale Park van Nieuw-Zeeland. Het Abel Tasman National Park heeft een mild klimaat, goudgele stranden, zandige riviermondingen en is omringd door een natuurlijk regenwoud. In het Abel Tasman National Park kunt u ook zeehonden, pinguïns en dolfijnen observeren.

QUEENSTOWN EN CHRISTCHURCH


Diegenen die voor extreme sporten gaan, zijn in Queenstown op het juiste adres. Ga bijvoorbeeld bungeejumpen van de 43 meter hoge Kawarau Bridge. Wilt u het liever rustiger aandoen dan kunt u de Gondola Skyline nemen naar Bob’s Peak voor een adembenemend uitzicht over de Remarkables, Lake Wakatipu en Queenstown.
Christchurch is voor velen een begin- of eindpunt van de camperreis, gelegen aan de oostkust van het Zuidereiland. Christchurch heeft veel Engelse invloeden en is ook in deze stijl gebouwd. De stad staat internationaal bekend als de Garden City en dit uit zich in de vele parken en publieke tuinen. Een van de belangrijkste attractie zijn de botanische tuinen met oude huizen, wandelroutes, monumenten en vele verschillende tuinen.

Bent u benieuwd hoe andere reizigers hun camperreis beleefd hebben op het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland? Neem dan een kijkje bij onze reisverslagen.

CAMPERVERHUUR NIEUW-ZEELAND VIA TRAVELHOME, DÉ CAMPERSPECIALIST


Waarom kiezen voor Travelhome voor uw camperreizen naar het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland? Wij zijn al jaren dé specialist in camperverhuur wereldwijd en helpen u graag de ideale vakantie samen te stellen. Als camperspecialist wonnen wij al diverse Zoover Awards in de categorieën beste en populairste touroperator. Travelhome is onderdeel van ANWB en is uiteraard aangesloten bij ANVR en SGR.

Vraag vrijblijvend een uitgebreid reisvoorstel aan voor uw camperhuur Nieuw-Zeeland en u ontvangt een aanbod op maat met veel aanvullende informatie. Ons team heeft vele camperreizen gemaakt en kan u dus uit eerste hand de beste tips geven voor een ideale Nieuw-Zeeland campervakantie. Denk hierbij aan campingtips en routesuggesties maar ook aan mogelijkheden als het combineren van verschillende binnenlandse vluchten met camperverhuur in verschillende plaatsen. Alles is mogelijk!

Ook houden wij diverse informatiedagen over camperreizen. Hier wordt u uitgebreid geïnformeerd over de beste routes en krijgt u tips over het huren van een camper. Ook is er een echte camper te bezichtigen.

Dus wilt u een camper huren? Dan bent u bij Travelhome aan het goede adres!

 

Alle campervakanties in Zuidereiland

Populairste reis naar Nieuw-Zeeland

29-daagse camperreis van Christchurch naar Auckland. Spot walvissen in Kaikoura, scheer per helikopter over de bergtoppen van Mount Cook, ontmoet zeeleeuwen, beklim een gletsjer en wandel over de witte stranden. Dat is het Zuidereiland; op het Noordereiland vind je borrelende modderpoelen en diepe grotten, graaf je aan het strand warm water op en maak je een boottocht langs tientallen eilanden. Ga ook en ontdek dit prachtige land, vertrek vanaf december 2019 t/m maart 2020.

* Exclusief: evt. verhoging luchthavenbelasting & (internationale) toeslagen. Kosten enkele reis, NZ$150. Road User Charge Recovery Fee (vergelijkbaar met wegenbelasting) à NZ$6,84 - NZ$7,24 per 100 km.

Ultieme reis door Nieuw-Zeeland

40-daagse camperreis door Nieuw-Zeeland. Ontdek de prachtige en de overweldigende natuur van het noorder- en zuidereiland. Reis van Christchurch naar Auckland langs de adembenemende hoogtepunten van het land! Vertek in oktober 2019 t/m februari 2020.

* Exclusief: Road User Charge Recovery Fee à NZ$6,82 - NZ$7,22 per 100 km,
Kosten one-way NZ$150 & evt. verhoging van luchthavenbelasting en (internationale) toeslagen.

Rondreis Nieuw-Zeeland en tropisch Fiji - Matamanoa Island Resort

35-daagse rondreis met de camper door het prachtige Nieuw-Zeeland en je sluit deze fantastische reis af in het ontspannen Fiji! In 35 dagen twee prachtige vakantiebestemmingen als Nieuw-Zeeland en Fiji ontdekken? Deze reis is de perfecte combinatie. Vertrek & prijzen hiervan op aanvraag.