Campings - Florida

Ontdek je met

Susanne

Joyce

Karlijn

Roxanne

<
3 / 3
PRACHTIGE CAMPING GELEGEN LANGS DE RIVIER TOMOKA VLAKBIJ DAYTONA BEACH Gelegen in de buurt van de samenvloeiing van de rivieren Tomoka en Halifax, biedt Tomoka State Park schilderachtige eiken en campings waar vroege indianen ooit leefden van de met vis gevulde lagunes. Het park bestaat uit moerassen en levende eiken hangmatten die rijk zijn aan wilde dieren. Dit gebied was ook de thuisbasis van het Timucuan Indiaanse dorp Nocoroco en de Britse plantage van Mt. Oswald. Tomoka State Park ligt op 16 km van Daytona Beach, de thuisbasis van de Daytona International Speedway en Daytona Bike Week, en verschillende andere jaarlijkse evenementen. De eerste week van maart is de Bike Week en de 3e week van oktober is het Biketoberfest elk jaar. Dit park wordt een paradijs voor motorliefhebbers tijdens dit seizoen. Alle evenementen in de stad hebben invloed op hoe druk het park zal zijn. Faciliteiten Elke campingplaats heeft een picknicktafel en vuurring met grill. Er is aansluiting op water en stroom. Er is één gezamenlijk dumpstation bij de ingang van de camping. Schone toiletten en ruime douches aanwezig. Zelfs was faciliteiten, één wasmachine en één droger. Overal in het park paviljoens met picknicktafels en grills. Kano, en kajak verhuur en een winkeltje.
Lees verder…
Kamp te midden van de magie van het buitenleven. Disney's Fort Wilderness Resort & Campground roept de tijdloze schoonheid van de Amerikaanse natuur op, met herten, konijnen, eenden en gordeldieren die rondzwerven op het 750 hectare grote dennen- en cipressenbos. Ontdek charmante bospaden, spectaculaire zwembaden en brullend entertainment.   Er worden wel veel activiteiten georganiseerd zoals gezamenlijke kampvuren en movie avonden. De campingplaatsen zelf waren alleen opgevrolijkt door de hertjes en eekhoorntjes. Binnen de camping en tussen de parken rijden gratis bussen en varen gratis boten.   Locatie: Goed, de camping ligt in een bebost gebied. Wel wat verder weg van de parken en van Orlando stad zelf. Er rijden bussen door Disney naar alle parken en resorts waarvan je gratis gebruik kunt maken. Ook de boot naar Magic Kingdom is gratis. De camping is zo groot dat hier zelfs gratis bussen rijden om je van je standplaats naar bijvoorbeeld het zwembad te brengen.   Faciliteiten: De camping is zodanig groot dat je de bus nodig hebt om naar de faciliteiten te gaan. Per loop (soms per twee) heb je één faciliteitenhuisje. Bij onze loop (1800) hadden we één huisje met een paar wasmachines, vier toiletten bij de vrouwen, 2 toiletten voor de mannen en een urinoir en drie douches per geslacht. Wanneer je een beetje verder in de loop zit is de afstand redelijk groot naar de sanitaire voorzieningen. Er is full hook up aanwezig, pull thru en back in. Picknicktafeltje en grill. Op de camping zijn er twee grote zwembaden met glijbanen. Speeltuinen. Er worden veel acitiviteiten georganiseerd. Je kunt er pony rijen. Vissen. Kayak, fiets, kano, boten verhuur. Sportvelden, joggingpaden, (zeer goede) Wi-Fi, ATM, Café/restaurant Pioneer Hall en zwembaden.
Lees verder…
Het Woodsmoke Camping Resort is een geweldige camping voor families met kinderen. Er worden veel activiteiten aangeboden, het hele jaar door. De ligging nabij de steden Naples en Fort Myers maakt deze camping een goede uitvalsbasis. Ook ligt de camping vlakbij de outlet in Naples. Slechts enkele minuten verwijderd van prachtige witte zandstranden en een overvloed aan attracties in de omgeving.     Ligging Sfeervolle camping tussen de (palm)bomen, gericht op families/ouderen, gelegen in stedelijke omgeving. De camping ligt vlakbij Fort Myers en op plus minus 45 minuten van Naples.     Faciliteiten Zwembad, speeltuin, club gebouw, twee meren, entertainment, bubbelbad, wasserette, WI-FI  
Lees verder…
<
3 / 3