Camper huren Adelaide

Een camper huren in Adelaide als startpunt voor een camperreis langs bijvoorbeeld de Great Ocean Road of naar de uitgestrekte outback.

CAMPER HUREN ADELAIDE

Adelaide is mooi gelegen tussen de Adelaide Hills en de Gulf St Vincent. De stad is aangelegd in brede straten, pleinen en veel groen. Het centrum van Adelaide is vrij klein met winkels, restaurants en bars. Het beste uitzicht over Adelaide heb je vanaf Light’s Vision Lookout. Verder heeft Adelaide Botanic Gardens, musea, the Adelaide Oval (een aanrader voor cricket liefhebbers) en enkele gedenktekens. Hoewel Adelaide op weinig mensen een grote aantrekkingskracht uitoefent doet het omringende gebied dat wel. In de omgeving van Adelaide zijn vele prachtige natuurgebieden te bekijken.

WAT TE DOEN TIJDENS CAMPERREIS VANUIT ADELAIDE?

Wil je een camper huren en Adelaide bezoeken? De stad en de omgeving hebben een hoop natuurschoon te bieden maar daarnaast ook andere attracties. Zoals:

  • Adelaide Hills heeft verschillende recreatie en wildlife parken. Tevens kan je hier goede wijnen vinden en heb je een mooi uitzicht vanaf Mt Lofty.
  • Fleurieu Peninsula, een mooie kustregio en ideaal gelegen voor een dagtrip vanuit Adelaide.
  • Barossa Valley, een van de populairste wijnregio’s in Australië. Het beste kun je een tour naar het gebied boeken. Zo kun je de hele dag wijn proeven en je hoeft daarna zelf niet meer achter het stuur.
  • Iets noordelijker ligt Clare Valley, een wat kleinschaligere wijnregio met familiebedrijven en kleine winkels.
  • Ook kun je tijdens jouw camperreis vanaf Adelaide naar Kangaroo Island reizen waar je op het eiland de Remarkable Rocks (zo genoemd vanwege de uitzonderlijke vorm van de rotsen), de Flinders Chase National Park (kangoeroes) en de Admirals Arch (zeehonden) kunt bezichtigen.

Je kunt je camperreis in deze stad beginnen om daarna bijvoorbeeld door te trekken naar Melbourne en Sydney. Maar je kunt ook landinwaarts, bekijk een aantal routesuggesties of lees reisverhalen van andere reizigers in Australië

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties