Wild West USA

Ontdek de Rocky Mountains

€ 1.709 p.p. i
Exclusief: milieuheffing $9,- excl. tax, Colorado road fee $2,- p.d. excl tax, evt. resortfee ca. $30-60,- p.k.p.n, transfer hotel - verhuurder & verhuurder - luchthaven, evt. verhoging luchthavenbelasting & (internationale) toeslagen

 

Je vliegt de eerste dag op Denver waar je de eerste nacht in een hotel zult overnachten. De dag daarna zal je de camper ophalen waarna je zelf kunt bepalen waar je heen wilt gaan. Zo kan je kiezen om bijvoorbeeld langer te blijven in Denver of je kunt ervoor kiezen om meteen de prachtige natuur van de Rocky Mountains in te gaan.

 

Denver wordt gezien als de toegangspoort tot de Rocky Mountains. Buiten de ligging ten opzichte van de prachtige natuur, is ook een bezoek aan de stad zelf de moeite waard. In Denver zijn meerdere hidden gems verstopt om te bezoeken in het authentieke centrum. Het is zeer de moeite waard om in deze 24-daagse reis een bezoek aan de stad te brengen, je zult je hier absoluut niet vervelen!

 

Geniet tijdens deze 24-daagse camperreis van de rijke cultuur afgewisseld met overweldigende natuur in Colorado, dé plek voor outdoorliefhebbers. Tijdens de camperreis door de Rocky Mountains ontdek je het échte ruige Amerika. Het échte Wilde Westen, het land van de cowboys en indianen, waar gigantische kuddes bizons grazen op uitgestrekte velden. Hier vind je ongerepte wildernis en iconische cowboystadjes.

 

Ongetwijfeld zijn het kleurrijke Yellowstone National Park en de hoge bergtoppen van Grand Teton National Park de absolute highlights van deze camperreis door de Rocky Mountains en voor veel mensen de reden om voor dit gebied te kiezen. Maar er is zóveel meer te ontdekken: de gigantische ranches met galopperende paarden en grazende koeien in het groene Montana en Wyoming. 

 

Na 21 dagen is het tijd om je camper weer in te leveren in Denver. Jouw camperreis zit er alweer op. Nadat je de camper hebt ingeleverd bij de camperverhuurder zal je richting je hotel gaan waar je nog 1 nacht overnacht. De volgende ochtend ga je richting het vliegveld om terug te vliegen naar Amsterdam tijdens de terugvlucht kan je nog even rustig nagenieten van de prachtige reis die je hebt gemaakt. 

VERTREKDAGEN & PRIJZEN

Wil je van bovenstaande reisdata, campertypes of reisduur afwijken, vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor je specifieke reiswensen.
Offerte aanvragen