Praktische Info - Canada

Ontdek je met

Joyce

Sophie

Loes

Susanne

Travelhome | Camper huren Canada | Credit: Mike Seehagel

Jamba Juice

Tijdens uw campervakantie eten bij Jamba Juice

Wellicht gaat u binnenkort een camper huren in Canada. Heeft u na een lange dag reizen met de huur camper geen zin om zelf te koken? Of wilt u gewoon een avondje gezellig buiten de deur eten of een drankje drinken? In dat geval kunt u altijd een bezoek brengen aan een van de vele restaurantketens in Canada. Een van deze ketens is Jamba Juice. Jamba Juice is een keten die verse sapjes aanbiedt en tevens gezond etenswaar op het menu heeft staan. 
De sapjesketen is opgericht in het jaar 1990 in de staat Californië. Op dit moment heeft Jamba Juice meer dan 280 vestigingen verspreid over de hele wereld. U zult tijdens uw camperreis Canada vast eens een vestiging van Jamba Juice tegenkomen.

Eten bij Jamba Juice tijdens uw camperreis

Gaat u een camper huren in Canada, en wilt u tijdens uw camperreis een vitamine boost? Dan bent u bij Jamba Juice aan het juiste adres? Deze sapjesketen heeft een groot assortiment met verse producten. Allerlei soorten vers geperste sapjes zijn verkrijgbaar evenals smoothies en thee. Jamba Juice werkt met seizoensgebonden producten om zo de beste sapjes te produceren met de beste producten. Ook kunt u bij uw sapje wat te eten krijgen bij Jamba Juice, onder anderen wraps, sandwiches en andere gezonden producten. 
Maakt u een camperreis met kinderen? Voor kinderen heeft de keten speciale kleurrijke bekers ontworpen die het drankje nog aantrekkelijker maken. Een aantal sapjes die op het kindermenu staan zijn, aardbei, banaan en mango. Aan de gasten met allergieën en diëten heeft de fastfoodketen ook gedacht, zo is op de site een overzicht te vinden van de voedingsinfo van alle producten die op het menu staan. Breng tijdens uw camperreis door Canada een bezoek aan Jamba Juice.