Reisverslagen in Zuidereiland

Reisverslag 42-daagse camperreis Christchurch - Auckland

Familie Beijer heeft van februari t/m april 2013 een onvergetelijke reis naar Nieuw-Zeeland gemaakt. Tijdens hun reis hebben ze de mooiste plekjes van het land ontdekt. Zo bezochten ze onder andere Franz Josef en Wellington. Lees snel verder om te zien hoe hun reis is verlopen

Reisverslag 30-daagse camperreis Christchurch - Auckland met kinderen

Deze reis vond plaats in maart/april 2012. Een reisverslag van Nadeche, ze was samen met haar ouders 30 dagen op reis door het fantastische Nieuw-Zeeland. Ze ontdekte onder andere de Franz Josef Glacier, Wellington en Taupo. Lees snel het reisverslag van deze fantastische reis!

Reisverslag 51-daagse camperreis Auckland - Christchurch

Mike en Gerda Soetens hebben in november 2010 een waanzinnige reis gemaakt door Nieuw-Zeeland.
Zij hebben maar liefst 51 dagen rondgetrokken en hierbij veel gezien van dit prachtige land. Laat u inspireren en lees snel dit door hen geschreven reisverslag!

Reisverslag 19-daagse camperreis Christchurch - Auckland

In maart 2007 maakte Travelhome medewerksters Manon Groet en Susanne Manders een bijzondere reis naar het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland. Ze ontdekten onder andere het Abel Tasman National Park en Milford Sound. Hun reisverslag geeft u een indruk van al het moois dat het Zuidereiland in Nieuw-Zeeland u te bieden heeft!