Route 66 en het zuiden

Deze route is ideaal wanneer je de camper ophaalt in een koudere periode. Je rijdt binnen korte tijd richting het zuidwesten, waar de temperatuur over het algemeen beter is.

De Route 66 begint bij het startpunt in Chicago. De eerste dagen maak je veel kilometers, maar onderweg is er genoeg te zien! Je rijdt langs verschillende historische plaatsen aan de Route 66 waar je musea kunt bezoeken en een hapje kan eten in een ouderwetse Amerikaanse diner. Laat je onderdompelen in deze popcultuur, vol kunstzinnige gekkigheid en hoogepunten. 

Je reist door 8 zeer variërende staten. Vind je in het midwesten vooral veel uitgestrekte vlaktes met af en toe wat kleine gehuchten, afgewisseld met grote industriesteden, in het westen geniet je van natuurlijke hoogtepunten, zoals Carlsbad Caverns is een grotformatie wat op route ligt en ook de witte duinen van het White Sands National Monument is de moeite van een stop en wandeling meer dan waard! De Grand Canyon, Lake Powell en Sedona, gelegen in de groene met rode oase van Oak Creek Canyon is niet te missen! 

Al met al is dit een échte bucketlist reis! En hoe geweldig is het dat je deze unieke route per camper mag afleggen? Heerlijk genieten van een stukje Amerikaanse cultuur en geschiedenis op je eigen tempo! In de avond geniet je van je zelfgemaakte vuurtje in de firepit en zit je samen onder een prachtige sterrenhemel tot de nacht valt en je naar bed kan in je eigen huis op wielen. 

20 dagen, ca. 5000 km
startpunt: Chicago

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties