Travelhome Nieuws

Sint_Maarten_strand1.jpg

Filters

Categorie
BelangrijkNieuwsReisartikelTips
Land
AmerikaArgentiniëAustraliëCanadaChiliCubaDenemarkenDuitslandEngelandFinlandFrankrijkIerlandIJslandItaliëJapanKroatiëNamibiëNederlandNieuw-ZeelandNoorwegenPolenPortugalSchotlandSpanjeZuid-AfrikaZwedenZwitserland
Filters toepassen
<
4 / 10
>
Ga op reis met Travelhome en maak al een fotoboek v.a. €14,99!*

Er is natuurlijk niets leuker dan fantastische herinneringen aan je camperreis vastleggen in een fotoboek. Via de website van www.fotofabriek.nl kun je na afloop van je reis eenvoudig een fotoboek maken. Zo kun jij die geweldige camperreis op elk moment nog eens herbeleven!

Na afloop van je reis zul je in je 'Mijn Travelhome' account een kortingscode met daarbij de actievoorwaarden van fotofabriek.nl zien staan.
Deze kortingscode kun je verzilveren tijdens stap 3 van het bestelproces.
De prijs van €14,99 is de prijs voor het basisboek (Hardcover A4 liggend) van 24 pagina's, extra pagina's en meerprijzen voor andere papiersoorten/omslagen komen hier nog bovenop.
Lees verder…
Wat een heerlijk gevoel om te weten dat je op vakantie gaat. Dit is echt iets om naar uit te kijken. 
De vakantie begint natuurlijk met je vliegreis. Met het vliegtuig bereik je de bestemming waar je met de camper op pad zult gaan! In Mijn Travelhome zie je welke vliegreis er voor je gereserveerd staat en welk vliegschema daarbij hoort. Deze gegevens blijven onder voorbehoud van wijzigingen. In deze blog leg ik je graag de werkwijze van de luchtvaartmaatschappijen én de werkwijze van Travelhome uit. 
Lees verder…

EILANDHOPPEN IN NEDERLAND MET DE CAMPER 

Als je aan eilandhoppen denkt dan verschijnen er vaak beelden van blauwe zee, gezellige strandtentjes, boten en gekleurde cocktails op je netvlies. Dat soort eilandhoppen bedoel ik niet. Ik heb het over eilandhoppen in eigen land. En waar kan dat? Juist, op de Waddeneilanden. Ook hier is het niet moeilijk om beelden op te roepen. Schuimende koppen op de golven, wuivend helmgras in de duinen, en mekkerende lammetjes op de dijken.  Flinke wolkpartijen en wandelende mensen op de uitgestrekte stranden of slenterend langs de gezellige straatjes van de kneuterige dorpjes op een van de eilanden.  

Lees verder…
Vandaag is de nieuwe website van camper.nl live gegaan. Een toegankelijke en volledige campermodule zonder verborgen prijzen die erg eenvoudig te gebruiken is.  Na het opgeven van je land van bestemming, ophaal- en inleverlocatie, gewenste reisdata en aantal personen rollen de eerste prijzen al in enkele seconden uit de engine. Door middel van de verschillende filters kun je je reiswensen volledig afstemmen op jouw voorkeur. Slaap je bijvoorbeeld liever in een groot bed, dan kun je dit selecteren in de filters. Reis je graag onbezorgd en zonder eigen risico, ook dit kun je aangeven. Wil je het liefste in een luxe camper reizen, vink dit dan in de filters aan.
Lees verder…
Reizen met een camper staat voor vrijheid, de keuze om te gaan en staan waar jij wil. Een van de manieren waarop dit extra aantrekkelijk wordt is door boondocking. Nu vraag jij je waarschijnlijk af wat boondocking is. Kort gezegd, kamperen zonder faciliteiten. Hoe het precies zit leggen wij je graag uit.
Lees verder…
Stel je eens voor: met je camper toeren langs de adembenemende kustlijn van ‘Big Sur’, een bezoek brengen aan het gokparadijs in Las Vegas, wandelend prachtige rotspartijen bewonderen in Yosemite National Park en genieten van de gezellige sfeer in San Francisco. Dit is maar een kleine greep uit wat West-Amerika je te bieden heeft! Waarom West-Amerika bij uitstek geschikt is voor een campervakantie vertel ik je in deze blog! 
Lees verder…
Toerend met de camper door West-Canada. Besneeuwde bergtoppen, azuurblauwe meren, wandelen door botanische tuinen, wildlife spotten en een bezoekje aan het altijd gezellige Vancouver? In deze blog vertel ik je meer over waarom West-Canada de perfecte camperbestemming is! 
Lees verder…
De coronacrisis houdt Nederland al een jaar in zijn greep. Hoe gaat het met ons in coronatijd? Daar vertel ik jullie graag meer over in deze blog. 
Lees verder…
<
4 / 10
>