Travelhome Nieuws

Sint_Maarten_strand1.jpg

Filters

Categorie
BelangrijkNieuwsReisartikelTips
Land
AmerikaArgentiniëAustraliëCanadaChiliCubaDenemarkenDuitslandEngelandFinlandFrankrijkIerlandIJslandItaliëJapanKroatiëNamibiëNederlandNieuw-ZeelandNoorwegenPolenPortugalSchotlandSpanjeZuid-AfrikaZwedenZwitserland
Filters toepassen
<
5 / 10
>
Als camperreizigers in hart en nieren kunnen wij niet wachten om weer op reis te gaan! Logisch, een campervakantie is immers dé ideale vakantie! De vrijheid om te doen wat jij wilt, het avontuur dat je aangaat en het onbekende waar je door verrast wordt, het échte samenzijn met je reisgenoten, de flexibiliteit die je hebt én het feit dat je één kunt zijn met de natuur.. Wie wil dat nou niet? Een camperreis is op en top genieten! We vroegen 5 medewerkers naar hun favoriete campertype. In deze blog lees je de antwoorden. 
Lees verder…
Je bent van plan een camperreis te gaan maken door Amerika en vraagt je af of je de campings vooraf al moet reserveren of niet. Je wilt graag je vrijheid behouden, maar je wilt ook graag op dat ene mooie plekje kunnen staan. Wat is wijsheid om te doen? In deze blog vertel ik je daar meer over! 
Lees verder…
Het najaar, je kent het wel. De zomerse dagen zijn nu echt voorbij en de winter is in optocht. Lastig blijft het wel om afscheid te nemen van de warme dagen. Dat hoeft ook niet! Wist je dat er veel bestemmingen zijn waar je in het najaar perfect kunt reizen? In deze blog lees je daar meer over. 
Lees verder…
Reizen met een camper geeft je het gevoel van vrijheid. Het geeft je de mogelijkheid om het land op je eigen manier te ontdekken. Met de camper kom je op de meest bijzondere plekken. Waarom Nieuw-Zeeland de perfecte camperbestemming is vertellen we je in deze blog! 
Lees verder…
Een camperreis is zoveel meer dan kamperen alleen, het is een beleving op zich. Reizen met vlinders in je buik, wie wil dat nou niet? De spanning die je voelt om die verre reis te gaan maken en de opwinding die je voelt als je daadwerkelijk met de camper op pad gaat. De ogen van jou en je reisgenoten die steeds meer gaan stralen na ieder prachtig viewpoint of nationaal park. Ja, van camperreizen krijg je vlinders! 
Lees verder…
Misschien heb je weleens gehoord van het concept ‘wegbrengcamper’. Jaarlijks worden er nieuwe campers gebouwd in fabrieken rondom Chicago. Deze campers moeten vervolgens worden vervoerd naar de verschillende ophaallocaties, verspreid over de USA en Canada. Dit noemen we ‘testdrive' wegbrengcampers. Daarnaast wisselen jaarlijks tientallen campers van locatie op basis van vraag een aanbod. In dit geval gaat het meestal niet om nieuwe campers, maar om campers uit de bestaande vloot van een camperverhuurder. Dit soort wegbrengcampers noemen we 'relocations'. Travelhome biedt, in samenwerking met de camperverhuurders, jaarlijks wegbrengcampers aan om voor de camperverhuurders een groot aantal campers van de ene naar de andere locatie te verplaatsen. Met de camper dwars door Amerika of Canada. Stel je eens voor: een splinternieuwe camper ophalen nabij de fabriek in Chicago en wegbrengen naar Los Angeles of San Francisco. Starten met Lake Michigan en afsluiten in het prachtige Yosemite National Park. Of wat denk je van een tocht met een relocation dwars door Canada? De Niagara Falls en de Rocky Mountains in een trip? En dit allemaal tegen een zeer lage prijs! Door dit concept krijg je de kans om tegen een laag tarief, met een camper rond te reizen en veel van het land te ontdekken. Wat wil je nog meer? 
Lees verder…
Zon, zee, strand, zul je denken als je aan Florida denkt. Maar Florida heeft zoveel meer te bieden dan alleen dat! Daar komt bij dat deze bestemming zich perfect leent voor het reizen met een camper. Waarom Florida de perfecte camperbestemming is? Dat vertellen we je in deze blog!
Lees verder…
Er zijn zoveel mooie plekken op de wereld, dat het gemakkelijk te vergeten is wat ons eigen prachtige Nederland allemaal te bieden heeft. Het afgelopen jaar zijn we daar nog eens éxtra achter gekomen! Huur een camper in Nederland en maak een verrassende roadtrip, waarbij mooie natuur, fijne stranden en gezellige plaatsjes elkaar in rap tempo afwisselen. Om je wat op weg te helpen vertellen 5 reisexperts in deze blog wat hun favoriete plekken in Nederland zijn, die gemakkelijk te bezoeken zijn met de camper en je dus zeker even moet noteren.
Lees verder…
<
5 / 10
>