Edinburgh

Vandaag vertrek met het vliegtuig richting Edinburgh. De eerste dag verken je de prachtige stad Edinburgh. Bezoek bezienswaardigheden als Edinburgh Castle en Calton Hill. Maak een wandeling over de Royal Mile en ontdek het oude stadsdeel van Edinburgh.

Bezoek een van de vele shopping centra en geniet van een heerlijk dagje shoppen voordat je de volgende dag kan beginnen aan de camperreis.
 

2

Vandaag kan je de camper ophalen bij de verhuurder en je camperreis gaat eindelijk echt beginnen. Vertrek richting Inverness met een stop bij de prachtige Grampian Mountains voor een mooie wandeling door de natuur. 

Geniet van een heerlijke lunch in Speyvalley voordat je de route vervolgd richting Loch Ness. Aangekomen bij het meer geniet je heerlijk van het geweldige uitzicht en kom je even helemaal tot rust.

Rijdt verder richting het plaatsje Ullapool waar gaat overnachten op een camping in de buurt.
 
Afstand: 340 km

Stornoway

Vandaag neem je de boot richting Stornoway, dit duurt ongeveer 2,5 uur en het is dus verstandig om in de ochtend de boot te pakken.

In Stornoway heb je genoeg tijd om de stad te ontdekken en bezoek bezienswaardigheden als Lews Castle, Stornoway Harbour en Tiumpan Head Lighthouse. 

Geniet van het avondeten in een van de gezellige restaurants dat de stad te bieden heeft en probeer Schotlands beste black pudding.
 
Afstand: 97 km

Lewis

Vandaag vertrek je richting het westen van Lewis om de geschiedenis en de prachtige natuur te ontdekken.

Ga ook zeker langs de Callanish Stone Circle, deze stenen komen uit de tijd 2600 v.Chr. De structuur met stenen in deze cirkel zijn de grootste steencirkels rondom Calanais. Dit is bijzonder om doorheen te lopen en zeker de moeite waard om een paar prachtige foto’s te maken.
 
Afstand: 47 km

Isle of Skye

Vandaag ontdek je het gebied Harris, dit gebied heeft de hoogste bergen van de Outer Hebridges. En de prachtige witte zand stranden van Luskentyre zijn een van de mooiste stranden in Groot-Brittannië. Maak een wandeling door de adembenemende natuur die Harris te bieden heeft.

Na een dag bezienswaardighedenbekijken op het eiland Harris is het tijd om met de boot naar Portee op Isle of Skye te gaan om hier te overnachten.
 
Afstand: 142 km

Isle of Skye

Vandaag ga je Skye ontdekken, je hebt vandaag de keuze om de rotsachtige bergen Cullins Hill en de adembenemende watervallen Fairy te bezoeken. Of om richting het noorden te rijden om de rotsachtige heuvel Old Man of Storr en de vuurtoren van het prachtige Nest Point te bezoeken.

Isle of Skye is de plek om een heerlijke stukje vis te proberen tijdens het avondeten.

Kies ervoor om nog een nacht op Skye te overnachten of om naar het zuiden te rijden naar Glencoe voor een geweldige overnachting in de bergen.
 
Afstand: 200 km

Stirling

Vandaag rijd je via de Skye bridge en bezoek je Eileen Donan Castle. Vervolg je route langs Ben Nevis en door Glancoe. Hier stop je voor een heerlijke lunch voordat je de route vervolgt richting Stirling.

Stirling heeft veel geschiedenis die je kan ontdekken door een mooie wandeling door het plaatsje. Geniet in 1 van de restaurants van een heerlijk laatste avondmaal voordat je je laatste nacht met de camper doorbrengt.

Verblijf op een camping in de buurt, om de volgende ochtend terug te rijden naar Edinburgh.
 
Afstand: 287 km

Terug naar Nederland

Dit is je laatste dag in Schotland en je rijdt vandaag verder naar Edinburgh waar je de camper weer inlevert bij de verhuurder. Wandel nog een keer door Edinburgh voordat je vertrekt richting het vliegveld om weer terug naar Nederland te vliegen.
Afstand: 55 km

Camperreis op maat

Wil jij zelf zo'n reis maken? Laat dan een camperreis op maat samenstellen zodat deze precies bij je wensen aansluit!

Ja, stuur mij een gratis offerte!

Campervakanties

Wil jij ook zo'n camperreis maken in dit gebied? Bekijk dan hier onze camperreizen.

Bekijk de campervakanties