Praktische Info - Canada

Ontdek je met

Joyce

Sophie

Loes

Susanne

Travelhome | Camper huren Canada | Credit: Mike Seehagel

Commonwealth Day

Commonwealth Day is een jaarlijks terugkerende feestdag die plaatsvindt op de tweede maandag in maart. Commonwealth Day is geen officiële feestdag en het wordt dan ook niet uitbundig gevierd in het land. De Commonwealth is een intergouvernementele organisatie die bestaat uit 52 landen die voormalige Britse Koloniën zijn. In Groot Brittannië geeft de Koningin als hoofd van de organisatie een toespraak in Westminster Abbey.

CAMPER HUREN TIJDENS COMMONWEALTH DAY

Commonwealth Day is een geen officiële vrije dag in Canada. Het zal daarom gewoon mogelijk zijn om je huur camper op te halen of in te leveren bij de camperverhuur stations. Dit geldt ook voor het maken van een afspraak voor mogelijk onderhoud aan de camper. Wil je weten of jouw camperverhuurder is gesloten op feestdagen? Kijk dan op onze website op de voorwaardenpagina van de verhuurder van jouw keuze.

BEN JE OP CAMPERREIS TIJDENS COMMONWEALTH DAY?

Houd voorafgaand aan je camperreis rekening met eventuele feestdagen. Ben je op camperreis tijdens een feestdag, dan is het aan te raden jouw camping vooraf te reserveren. Op sommige feestdagen gaan veel Canadezen op camperreis in eigen land. Dit heeft als gevolg dat veel campings snel volgeboekt zijn.